Nyheder

Bispen holder længe åbent

Kulturhuset Bispen deltager med bogsalg, figurteater, foredrag og åbne værksteder, når butikkerne i Haderslev traditionen tro holder længe åbent fredag 30. august.

Der bliver aktiviteter for alle aldre, når Kulturhuset udvider åbningstiden og indbyder til en helt særlig Bispen By Night.
Haderslev Bibliotekerne sætter deres bedste brugte bestsellere til salg, mens Historisk Arkiv
tester gæsternes viden i Haderslevs historie og viser gamle filmklip.
Yvonne Luff Gottfredsen, forfatter til ” Undgå madspild og tryl med dine rester” gæster Bispens Café. Her giver hun inspiration til små hustande og familier til at få sund og varieret kost på budget og fifs til at undgå madspild og passe både på naturen og pengepungen. Efter foredraget vil der være sund og farverig “Reste-tapas-buffet” ved køb af madbillet.
Foredraget er gratis, men tilmelding og eventuelt køb af madbillet skal ske på haderslevbibliotekerne.dk

Glæder sig
Leder af Kulturhuset Bispen, Lotte Leth-Sørensen, ser frem til at møde byens borgere i selskab med Brugerrådet.
“Det glæder mig, at der er så stor opbakning og så meget liv i byen i hele ugen. Personligt glæder jeg mig til at vise huset frem på Bispen by Night og få en god snak med gæsterne,”- fortæller Lotte Leth-Sørensen, som selv vil stå for at servere suppe i caféen.
For børn og deres voksne er der mulighed for at besøge Bispens kreative værksteder eller opleve Sønderjysk Figurteater med forestillingen “Fisken i træet” – en poetisk fortælling om at leve i harmoni med naturen og forblive tro mod det, der er vigtigt i livet.

[media-credit name=”Der venter et spændende foredrag.” align=”none” width=”216″][/media-credit]

Aftenen sluttes af med den utrolige historie om danskeren der ændrede 2. Verdenskrig, William S. Knudsen. Journalist og forfatter Ole Sønnichsen fortæller i ord og billeder om sin nyeste bog ” One Dollar Man” – historien om cykelsmeden William S. Knudsen, der udvandrede fra København i 1900 og endte i spidsen for 11 millioner arbejdere på 1.200 amerikanske fabrikker. Billetter findes på haderselvbibliotekerne.dk.
Alle er velkomne til at deltage i Bispen By Night nu med mulighed for at opleve Kulturhusets mange aktiviteter i aftenskumring.

PROGRAM FOR Bispen By Night:

kl.10 Biblioteket åbner med betjening og bogsalg
kl.14 Bispens kreative værksteder åbner/ Træ & Metal /Glas & Tekstil
kl.16 Undgå Madspild v. Yvonne Luff Gottfredsen / Bispens Café
kl.17 Sønderjysk Figurteater ” Fisken i træet” / Månen
kl.19 Ole Sønnichsen: One Dollar Man / Månen
kl.22 Kulturhuset siger Godnat