Politi vagtcentral Presefoto Politi.dk/Kim Matthai Leland
Politi vagtcentral Presefoto Politi.dk/Kim Matthai Leland
112 nyheder

Politiet opgraderer telefoner imorgen

Borgerne kan fortsat kontakte os på 1-1-4 og 1-1-2, men vi kan, mens opgraderingen finder sted, ikke stille videre til andre afdelinger, for eksempel anklagemyndigheden og Politiets Administrative Center (PAC) i Holstebro m.m.

Syd- og Sønderjyllands Politis telefonanlæg skal torsdag den 27. maj i tidsrummet mellem klokken 10.00 og 15.00 opgraderes til en nyere version.

Det er stadig muligt at ringe til vores hovednummer, 7611 1448 / 1-1-4, men vi kan i det berørte tidsrum ikke stille videre til andre afdelinger, for eksempel anklagemyndigheden og Politiets Administrative Center (PAC) i Holstebro m.m.

Borgerne har stadig mulighed for at komme i kontakt med vores Servicecenter på telefon 1-1-4, hvis man har set noget mistænkeligt eller vil foretage en anmeldelse, og ringe til os på 1-1-2 hvis man har akut brug for udrykning.

Vi opfordrer dog så vidt muligt borgerne til, at de foretager anmeldelser på Politi.dk/anmeld og i øvrigt kontakter os via mail sjyl@politi.dk i tidsrummet, mens opgraderingen finder sted.

Vi orienterer på Twitter, når opgraderingen har fundet sted.