Fodbold

Pokalsejr i Randers nu venter Horsens

Torsdag spillede SønderjyskE pokalkvartfinale på udebane mod Superliga kollegaerne fra Randers FC.
Trods føringsmål til hjemmeholdet efter blot fem minutter formåede gæsterne i anden halvleg at vende kampen til sejr.
Udligningen faldt i 66. minut da Artem Dovbyk overlod pladsen til Anders K Jacobsen, han kvitterede straks med en udligning, inden Emil Frederiksen i de sidste minutter af kampen blev matchvinder med en scoring på frispark næsten helt ude fra sidelinjen.
Dermed endte kampen 2-1 til SønderjyskE, som senere på aftenen var med i bowlen da der blev trukket lod til semifinalerne. Her endte det med at Horsens blev modstanderen på Sydbank Park.
Kampen spilles enten onsdag den 22. eller torsdag den 23. april. Den anden semifinale bliver et opgør mellem AaB og AGF.

Dermed er SønderjyskE herrefodbold for tredje gang i pokalsemifinalen, første gang var i 2012 hvor FC København vandt kort før tid. I 2015 vandt FC Vestsjælland kampen og tog finalebilletten.