Fodbold

Point i Randers

I dagens Superligakamp mødte SønderjyskE på udebane Randers FC.
Det endte med pointdeling de to klubber imellem, selvom Randers kom bedst fra start da Nicolai Poulsen efter 13 minutter bragte hjemmeholdet oran med 1-0, efter et hjørnespark.
Der skete ikke meget mere i første halvleg, hvor SønderjyskE ikke rigtigt kunne komme frem til afslutninger, og da det skete var Mart Lieder i offside.
Fra starten af anden halvleg prøvede gæsterne at rykke spillet framad, dog uden de store muligheder. Efter en times spil foretog Claus Nørgaard en dobbeltudskiftning – ind kom Johan Absalonsen og Mads Hvilsom, til fordel for Niki Zimling og Christian “Greko” Jakobsen.
Dobbeltsatsnigen gav hurtigt det ønskede resultat da Alexander Bah drev bolden frem og bolden endte på kanten af feltet, hvor Johan Absalonsen afsluttede med et fladt skud mod mål, afslutningen Randers keeperen Patrik Carlgren. Dette blot tre minutter efter Johan Absalonsen var kommet på banen.
Herefter prøvede SønderjyskE at få det næste mål, men Randers defensiv stod godt og der kom ikke flere scoringer.