Ishockey

Patrick Galbraith tilbage i rødt og hvidt

Landstræner Heinz Ehlers har udtaget de to SønderjyskE spillere Patrick Galbraith og Rasmus Lyø til en turnering i Polen fra 9. til 11. november hvor der foruden de polske værter også venter kampe mod Østrig og Norge.
– Jeg både stolt og glad. Jeg glæder mig til at komme afsted. Det var selvfølgelig bittert at blive sorteret fra og blive forbigået, når holdet efterfølgende blev udtaget, men man må også give dansk ishockey en cadeau. I forhold til for 8-10 år siden, så er konkurrencen om landsholdspladserne bare blevet meget hårdere med årene, forklarer Patrick Galbraith til SønderjyskE’s hjemmeside.
Galbraith vendte inden sæsonen tilbage til SønderjyskE, hvor den 32 årige keeper i flere kampe har været afgørende for point.
– Selvfølgelig var SønderjyskE en oplagt mulighed for mig, da jeg kiggede mig om efter en ny klub. Blandt mine overvejelser var også, at jeg ville vælge en klub, som kunne hjælpe mig med at komme tilbage på landsholdet. Jeg skylder klubben, mine trænere, holdkammerater og ikke mindst hele staben bag holdet en stor tak. De har alle givet mig optimale betingelser til at præstere, siger Patrick Galbraith.

Med på landsholdsturen er også backen Rasmus Lyø, som har spillet så solidt at han blev kåret til Månedens Spiller af supporterne i september