Philipp Schmiedl Foto: Pressefoto
Philipp Schmiedl Foto: Pressefoto
Fodbold

Østrisk forstærkning til SønderjyskE Fodbold

SønderjyskE Fodbold har til formiddag offentliggjort købet af den østrigske forsvarsspiller Philipp Schmiedl, som er hentet i en østrigske Bundesligaklub SCR Altach.
Selvom transferbudgettet var opbrugt, har indtoget af famillien Platek gjort et muligt at øge råderummet.

SønderjyskE har kigget efter en forsvarsspiller, på grund af at Marc Pedersen blev skadet igen i optakten til indeværende sæson, og i Philipp Schmiedl får klubben en midtstopper, der kan supplere de nuværende spillere i truppen.

“Han er meget aggressiv i sit forsvarsspil, meget energisk og fuld af power, og han er stærk i sine dueller. Det er en, der kan komplementere de andre stoppere, vi har i forvejen, og han har noget andet at byde ind med, og med denne tilgang synes vi, at vi står endnu stærkere rustet på den position frem mod resten af efteråret”, siger Hans Jørgen Haysen til Sønderjyskes hjemmeside.

“Vores transferbudget var egentligt lukket, men efter de nye ejere er kommet ind, har vi fået denne ekstra mulighed for at gøre noget i transfervinduet alligevel. Vi er dybt taknemlige for hver en sponsor i SønderjyskE, som vi fortsat er helt afhængige af, men strategien er også, at de nye ejere skal være med til at lægge et ekstra lag på, og det er blandt andet kommet til udtryk med denne tilgang af Philipp Schmiedl, som gør, at vi nu bliver endnu mere konkurrencedygtige i 3F Superligaen i efteråret”, siger Hans Jørgen Haysen.

“Det føles rigtig godt, og jeg er lykkelig for, at jeg nu kan tage dette skridt. Jeg er kommet til klubben for at videreudvikle mig, og forhåbentligt kan jeg være med til at hjælpe klubben med at nå dens mål”, fortæller Philipp Schmiedl om sit skifte og tiføjer:

“Det er et spændende hold, og jeg ved, at det vandt pokalturneringen for første gang i klubbens historie i sommer, så jeg glæder mig til at blive en del af det, og jeg glæder mig egentligt bare til at komme i gang på banen”.

Den nye forsvarsspiller, som får trøjenummer 6 er den sjette østriger i klubbens historie. Han rejste efter kontraktunderskrivelse og lægetjek retur til Østrig for at pakke sine ting og han starter træningen med truppen på mandag.

FAKTA
Philipp Schmiedl
Position: Forsvarsspiller
Født: 23. juli 1997 (23 år)
Land: Østrig
Højde: 187 cm.
Tidligere klubber: Union St. Florian, LASK, SCR Altach