Kultur

Ny leder på Bispen

Lotte Leth-Sørensen skal fra januar 2019 stå i spidsen for Kulturhuset Bispen, og er dermed ny leder for værkstederne, Månen, Bispens Café og ikke mindst Haderslev Bibliotekerne med afdelinger i Haderslev, Vojens og Gram. Lotte Leth-Sørensen kommer fra en stilling som leder af Tønder Kommunes biblioteker og kulturinstitutioner.

”Med Lotte får vi en erfaren, fagligt kompetent og værdiskabende leder, der sammen med både medarbejdere og frivillige kan koble de mange spændende tilbud under Bispens vinger til en samlet og stærk kulturoase”, siger Christian Haugk, chef for Kultur, Fritid og Landdistrikter i Haderslev Kommune og fortsætter:
”Bispen har både indholdsmæssigt og placeringsmæssigt et stort potentiale for de mange borgere, der i dag kommer i huset, men også for endnu flere nye brugere, hvilket Lotte sammen med medarbejdere og brugere nu tager fat på.”

Den nye leder, Lotte Leth-Sørensen, glæder sig til at komme i gang.
”Haderslev Kommune arbejder aktivt med kulturen som løftestang for både sammenhængskraft og livskvalitet. Bispen er med et stærkt bibliotek i både Haderslev, Gram og Vojens og med bl.a. værksteder og café et naturligt omdrejningspunkt for kulturens mangfoldighed og muligheder, og jeg glæder mig rigtig meget til, i samarbejde med medarbejdere, frivillige, foreninger og kolleger, at bidrage til et endnu stærkere kulturliv i Haderslev Kommune”, siger Lotte Leth-Sørensen.