Nyheder

Ny beredskabsdirektør i Brand & Redning Sønderjylland

Efter sommerferien begynder Lars Møldrup som ny beredskabsdirektør i Brand & Redning Sønderjylland. Begge parter glæder sig til et spændende samarbejde.
Det bliver Lars Møldrup, der i fremtiden kommer til at stå i spidsen for Brand & Redning Sønderjylland. Han kommer fra en stilling som fagchef for sekretariat, IT og Borgerservice og AsylSyd i Tønder Kommune.
– Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang. Det er et spændende job i et enormt vigtigt område i Sønderjylland. Jeg er motiveret af de opgaver, der ligger forude. Særligt ser jeg frem til samarbejdet med de frivillige, som er kernen i Brand & Redning Sønderjyllands succes, og selvfølgelig glæder jeg også mig til et udviklende samarbejde med medarbejderne, siger Lars Møldrup, siger Lars Møldrup.

1. marts i år fratrådte Jarl Vagn Hansen stillingen som beredskabsdirektør, og efter en periode med Jacob Christensen som konstitueret direktør er Lars Møldrup nu klar til at træde ind som ny direktør, mens Jacob Christensen fortsætter som forebyggelseschef.

– Jeg er sikker på, at Lars bliver en gevinst for Brand & Redning Sønderjylland. Han var den bedst kvalificerede til opgaven, og det var et enigt ansættelsesudvalg, der valgte ham. Vi er enige om, at Lars er godt rustet til at klare de opgaver, der ligger i fremtiden, siger borgmester i Tønder Kommune, Henrik Frandsen, der også er formand for den beredskabskommission, der har ansat Lars Møldrup.

Lars Møldrup har blandt andet erfaring fra Esbjerg Forsyning, lige som han også har været leder af risikostyringsenheden i Tønder Kommune.

Brand & Redning Sønderjylland dækker Haderslev, Tønder og Aabenraa Kommuner og har i alt 28 frivillige brandværn og fire Falck-stationer.

Pressemeddelelse fra Ritzau

[otw_shortcode_info_box border_style=”bordered”]Fakta om Lars Møldrup
Han er 53 år og bor i Esbjerg med sin kone. Sammen har de tre børn, som bor i Polen, Tyskland og Norge.
I fritiden er Lars Møldrup aktiv, og han sidder blandt andet i et erhvervsnetværk og er organiseret i ledernes hovedorganisation som næstformand.[/otw_shortcode_info_box]