Lawrence Thomas bydes velkommen af Hans Jørgen Haysen Foto: Pressefoto
Fodbold

Ny australier skal vogte SønderjyskEs mål

SønderjyskEs fodboldhold har igen været en tur i Australien, for at finde en målmand. Valget er faldet på Lawrence Thomas, som nåde skal løfte arven fra Sebastian Mielitz og sin landsmand Nathan Coe, der i 2010-12 vogtede det lyseblå mål.

Den 28-årige Lawrence Thomas har de seneste ni sæsoner spillet for Melbourne Victory, som han er blevet australsk mester med to gange – senest i 2018.

SønderjyskE og australieren har lavet en toårig aftale, hvilket glæder sportschef Hans Jørgen Haysen:
“i har fundet den målmand, der skal tage over efter Sebastian Mielitz og bevise sit værd for at blive førstemålmand i SønderjyskE, og det er et samarbejde, som vi forventer os rigtig meget af”.
Han fortsætter:
“Det er en målmand, der har en god alder, og han har stået på højeste niveau i Australien i mange sæsoner, og han været rigtig god dernede, så det glæder mig, at vi har kunnet hente ham herop, siger Hans Jørgen Haysen”.

Lawrence Thomas ser frem til at tage hul på et nyt fodboldkapitel i SønderjyskE.
“Jeg ser det som et step op at skifte til SønderjyskE. Det bliver en stor udfordring for mig, men jeg er meget spændt, så jeg glæder mig bare til, at sæsonen går i gang, da jeg spillede i Australien, spillede jeg for en klub, der kæmpede med om titler hele tiden. Jeg ved, det bliver en udfordring, men jeg vil forsøge at gøre det samme i SønderjyskE”.

Han betegner sig selv som en aggressiv målmand, som kan lide at have bolden i fødderne. Ligesom Lawrence Thomas er god til at holde hovedet koldt i pressede situationer.

Lawrence Thomas har første træningsdag med SønderjyskE mandag formiddag, hvor spillerne vender tilbage efter sommerferien.

FAKTA
Navn: Lawrence Thomas
Position: Målmand
Født: 9. maj 1992 (28 år)
Land: Australien
Højde: 191 cm.
Tidligere klubber: Bankstown City, Sheffield United, Bentleigh Greens, Melbourne Victory.