Fodbold

Nullert imod mestrene

SønderjyskE tog i eftermiddag imod de forsvarende mestre fra FC Midtjylland i Superligaen. Kampen sluttede som den startede 0-0, der var dog chancer for begge hold til at score det første mål. Det var gæsterne som først havde en mulighed, da Gustav Wikheim efter syv minutter fandt Awer Mabil fri i feltet, hans afslutning blev reddet af Sebastian Mielitz.
Herefter fulgte flere chancer til FC Midtjylland, der dog ikke blev farlige.
Halvvejs igennem første halvleg blev FCM’s Erik Sviatchenko sendt tidligt i bad, da han tacklede Marcel Rømer hårdt og dommer Jørgen Daugbjerg Burchardt hev det røde kort frem af lommen.
Resten af halvegen fik SønderjyskE mere greb om kampen og havde enkelte tilløb til føringen.
Fra starten af anden halvleg var det igen FC Midtjylland der tog teten, Kian Hansen var tæt på men Sebastian Mielitz fik reddet til hjørnespark. SønderjyskE kom herefter mere ind kampen, Alexander Bah og Mart Lieder kombinerede på kanten og det endte med en Bah afslutning som tvang Jesper Hansen i gæsterne mål til at redde til hjørnespark.
Herefter fik FC Midtjylland yderligere tilspillet sig et par chancer, men uden scoringer, dermed spillede holdene uafgjort 0-0.