Nicolaj Thomsen skifter til SønderjyskE Foto: SønderjyskE
Nicolaj Thomsen skifter til SønderjyskE Foto: SønderjyskE
Fodbold

Nicolaj Thomsen forstærker SønderjyskE’s midtbane

SønderjyskE har idag hentet midtbanespilleren Nicolaj Thomsen til klubben på en fri transfer fra norske Vålerenga

“Vi ved, hvad Nicolaj Thomsen står for, både personligt og som fodboldspiller”, udtaler sportsdirektør Esben Hansen til soenderjyske.dk og fortsætter:

“Han er en dygtig og meget spilintelligent spiller, som har kvaliteterne til at være blandt de bedste i Superligaen. Han kan spille og dække flere positioner på den centrale – og offensive midtbane. Han er dygtig til at sætte tingene sammen og hertil kan han som den offensive type, han er, også sætte slutproduktet på.
Vi har ledt efter en spiller med de karakteristika, og da muligheden opstod, var vi også klar til at slå til”.

“Nicolaj Thomsen vil indlysende kunne gå direkte ind i truppen og på holdet. Vi ønsker at stå med så stærke kort som muligt til et spændende og hæsblæsende forår, og her passer han perfekt ind i den plan, som vi har lagt for dette transfervindue”, slutter Esben Hansen.

.Selv glæder Nicolaj Thomsen, der også har en fortid i AaB, Nantes og FC København sig til den nye udfordring i SønderjyskE:

“Jeg glæder mig helt enormt til at komme tilbage til Superligaen og vise, hvad jeg kan. Jeg føler mig i god form. Jeg har stor tro på projektet i SønderjyskE, og de har vist stor tro på mig”.

Nicolaj Thomsen fortæller videre til SønderjyskE’s hjemmeside, at han ser nogle interessante perspektiver i SønderjyskE som klub.

“Jeg ser frem til samarbejdet med de stærke, unge ledere, som nu står i spidsen af klubben, så vi sammen kan sikre overlevelse for SønderjyskE i Superligaen”.

Mandag deltog den nye spiler i træningen og der er mulighed for at få de første minutter i den lyseblå trøje søndag, hvor AC Horsens venter i en træningskamp.

Fakta:
Nicolaj Thomsen
Alder: 28 år (årg 1993)
Position: Midtbane
Kotrakt længde: sommer 2024
Landskampe: 1 A landskamp, 31 U landskampe
Tidligere klubber: AaB, FC Nantes (Frankrig), FC København, Vålerenga Fotball (Norge)