Ishockey

Nederlag i tæt kamp

Dagens fjerde kvartfinalekamp imod Esbjerg Energy endte ikke som håbet for SønderjyskE.
Især første periode var præget af mange pucktab og udvisninger, endte med at Esbjerg kunne gå til pause foran 1-0. Deres mål blev scoret i powerplay fem mod tre.
I anden halvleg kom hjemmeholdet meget mere med i kampen, og kunne helt fortjent udligne ved Patrick Dwyer, som i powerplay lavede en såkaldt kigge væk finte, inden han satte pucken ind ved nærmeste stolpe.
I tredje periode gav holdene hinanden en fight, hvilket betød at straffeboksene igen blev udslagsgivene, begge hold havde en spiller ude og lige inden Esbjerg blev fuldtallig scorede holdet til 2-1. I det sidste minut prøvede SønderjyskE at lægge pres på gæsterne, men den store chance for udligning udeblev og dermed endte det med en Esbjerg sejr på 2-1.

SønderjyskE – Esbjerg Energy 1-2 (0-1,1-0,0-1)
05:09 0-1 Phillip Bruggisser (PP2)
38:01 1-1 Patrick Dwyer ass Derek Damon & Jace Coyle (PP1)
46:07 1-2 Brock Nixon