Haderslev

Musikalsk duo spiller op til dans

På lørdag inviterer Haderslevhus atter til ‘God Mad & God Musik’. Herfra lyder det:

“Endnu en danseaften på Haderslevhus med gamle kendinge på scenen. Vi er så heldige at Poul Anker fra orkestret FANCY, kommer med den skønne sangerinde Nicole, som bidrager med den smukkeste røst man kan forestille sig. Hun har begået sig inden for populærmusikken i en del år. Denne duo mestrer kunsten at trykke den 100% af under dansen og arbejder under mottoet: ”Glad musik for glade mennesker”, hvilket falder godt i hak med vores eget motto: God Mad & God Musik.”

Nicole & Poul Anker sørger for en frisk og udadvendt sceneoptræden samt et meget fest- og dansevenligt repertoire af hits og ørehængere fra 50´erne til i dag.
Publikum imponeres med smukke ballader/numre som “Heal the world”, “Hopelessly devoted to you”, “Thank you for the music” o.m.a. – og danserepertoiret består af musik fra de seneste 40-50 år, hvor der kan serveres lige fra dansktop, rock´n´roll, disco, syng-med osv., bl.a. kunstnere som Medina, Ray-Dee-Ohh, Cisilia, Søs Fenger, Dodo & The Dodos, Gloria Gaynor, Dolly Parton, Olivia Newton-John, Trine Dyrholm, og naturligvis også altid populære Kim Larsen, Rasmus Seebach, Bamses Venner, Elvis, Creedence Clearwater Revival, Smokie o.m.a. – så der er både noget for de unge og dem, der er blevet lidt ældre.

Menuen står på:
Plukket laks m/urter og pesto
Helstegt pattegris med salater

Aftenens vært bliver Andreas Lautrup, men der kan som altid tilmeldes via tlf. 25322825 (gerne via SMS). Prisen er som altid 250 kr. for bal m/spisning (incl. mad og dans) og 120 kr. for de, der kun vil danse. Haderslevhus åbner dørene kl. 19, spiser kl. 19.15 og danser fra kl. 20.30.

 

Har du brug for en bus?

Der er mulighed for tilmelding til buskørsel, hvis turister og opland gerne vil være med, uden at skulle køre hjem eller betale dyre taxaer. Også på tlf. 25322825.

Tjek hjemmesiden: www.haderslevhus.dk