Øvrige sportsgrene

Mere metal til HIF

I den netop overståede weekend deltog seks unge atleter fra Haderslev Idrætsforening, ved årets vestdanske ungdomsmesterskaber i atletik som blev afholdt i Skive.
Som det er ved at være sædvanen, klarede atleterne sig godt, og de hentede igen masser af medaljer med hjem til Haderslev, ført an af 13 årige Camilla Colstrup, som gjorde rent bord i både 600 og 1000 meter løb, endda med personlig rekord i begge løb.

Camilla Colstrups taktik var meget simpel, hun skulle kvæle de øvrige piger med tempoløb fra start til mål, hvilket lykkedes. Foruden de to sejre fik hun også sølv i både spydkast og 60 meter hæk samt bronze i diskoskast og 200 meter, samt en guldmedalje mere i en traditionelt stærk HIF-disciplin, 4×80 meter stafetløb, hvor holdet bestående af Izabella Grønhøj, Rebekka Kordon, Camilla Colstrup og Lærke Aggesen. De fire piger vandt med sølle 4 hundrededele sekund til andenpladsen.

For Ida Duelund blev det også en god weekend da hun satte personlig rekord 1500 og 800 meter i sidstnævnte løb hun med velfortjent bronzemedalje.
Milan Axelgaard løb 1500 og 3000 meter, han satte personlige rekorder, dog endte det med ekundære placeringer som en af de yngste i felterne.
Med hele fire personlige rekorder vandt Rebekka Kordon højdespring for 12-13 årige piger, hun kunne derfor hænge to guldmedaljer samt en bronze i 80 meter løb, om halsen i sin aldersgruppe.