Gram

Marchmusik gennem 60 år

Vojens Brass Band begyndte sit liv som “Brdr Grams Orkester” for 60 år siden. Den runde fødselsdag skal fejres, og det bliver med tre festlige forårskoncerter. Forårskoncerter, som tidligere kun kunne opleves i Lagoniskolens Aula i Vojens. I år kan man også opleve det velspillende orkester på Harmonien i Haderslev og i Gram Fritidscenter.

Der åbnes op på onsdag, den 18. april, i Lagoniskolens aula i Vojens. Der fortsættes mandag den 23. april på Hotel Harmonien i Haderslev og onsdag den 25. april på Fritidscenteret i Gram. Alle koncerter starter klokken 19.30 og der fri entré. Der bliver rig mulighed for at få trænet sangstemmen, da der både vil være velkendte ”bider” af nummer fra kendte danske musiker, og fællessang.

“Der vil selvfølgelig også være et par gode marcher, så foden rigtig kan komme til at vippe i takt. Koncerten vil blive dirigeret af bandes dygtige dirigent Erik Kjær,
og med Lasse Billing som konferencier. Så tag en ven eller to i hånden og kom til en hyggelig aften, i selskab med Vojens Brass Band,” lyder invitationen fra orkestret.