Fodbold

Mange penge på spil i denne runde

For 11 af de 14 klubber i Superligaen, er der mere end point på spil i denne runde. Efter runden uddeles de såkaldte tv-penge for første gang i indeværende sæson.
Det gælder også for SønderjyskE, der søndag hjemme tager imod FC Nordsjælland klokken 14.00. Begge hold kan afhængig af andre resultater ligge på placeringen fra nummer tre til nummer ti.
I følge Tipsbladet.dk er der på de to placeringer omkring tre millioner kroner til forskel, ligesom der i tilfælde af en sejr vil være yderligere 325.000 kroner til klubkassen.
For SønderjyskE er det mange penge, ifølge samme blad har SønderjyskE et spillerbudget på omkring 25 millioner kroner, som kan læses her. Det budget er ifølge sportschef Hans Jørgen Haysen en af tre store poster, hvor også samarbejdspartnere og spillersalg indgår.
“Et par millioner er rigtig meget også for os. Det kan gøre meget enten på bundlinjen, som også er vigtig for os, eller vi kan reinvestere det i talenterne, nye spillere, stab eller infrastruktur. Så vi kigger rigtig meget på de her spillerunder, og forhåbentlig kan vi ligge så højt som muligt”, fortæller sportschefen til tipsbladet.
De eneste tre klubber som ikke kan rykke op eller ned i tabellen er FC Midtjylland, FC København og Silkeborg IF.