Nyheder

Mange jobs i vente på jobmesse

350 ledige forventes at deltage i job-match og karrieremessen den 8. maj i Kulturhus Harmonien. Èn af de tilmeldte virksomheder er Logistikkompagniet, der for nylig åbnede afdeling i Vojens.

Uanset om man er interesseret i et job på få timer eller et job på fuld tid, så kan det være en god idé at deltage i job-match og karrieremessen den 8. maj i Kulturhus Harmonien. Her står indtil videre 22 virksomheder nemlig klar til at fortælle om mulighederne for at få job i deres virksomheder.
Én af de dem, der er med på messen er Logistikkompagniet. Firmaet har fornyligt åbnet en afdeling i Vojens, og det giver rigtig god mening for dem at deltage, fortæller medejer Carsten Moberg.
”Vi er interesseret i at få nye, gode medarbejdere. Vi bruger allerede jobcentret aktivt, når vi rekrutterer nye medarbejdere, og vi ser messen som en oplagt mulighed for at brande os selv som ny virksomhed i Haderslev Kommune”, siger Carsten Moberg.
Med på messen er både private og kommunale virksomheder, uddannelsesinstitutioner, vikarbureauer mm. De har mere end 100 jobs med.
”Vi har gjort det gratis for virksomheder at deltage, og det betyder også, at der er rigtig god opbakning til messen fra både virksomheder og uddannelsesinstitutioner. De kan se frem til at møde mere end 350 motiverede ledige og jobskiftere”, siger Jon Krongaard, formand for Beskæftigelses- og Integrationsudvalget.
Det eneste krav til virksomhederne er, at de har et eller flere jobs med fra 5 timer til 37 timer.
Messen holdes på Hotel Harmonien og er åben fra kl. 10-14. Der vil være workshops fra kl. 10.15 til kl. 13.30 om blandt andet sosu-uddannelsen, voksenlærlinge og iværksætteri.
Formand for Beskæftigelse og Integrationsudvalget, Jon Krongaard, åbner messen. Det er Jobcenter Haderslev og Haderslev Erhvervsråd, der har arrangeret messen.