Ishockey

Mandfolkeindsats sikrer SønderjyskE matchbold

Hvis du ikke allerede har gjort det, så forsøg at få en billet til kampen i SE Arena, mandag aften. For det bliver en vild affære!

Fra afgrundens mørke har SønderjyskE spillet sig op, og præsterer nu det vi alle sammen kender holdet for. Og efter sejre fredag og lørdag over Gentofte Stars, har sønderjyderne ikke blot udlignet sjællændernes føring, men også sikret sig matchbold. En matchbold, som de lyseblå vil gøre alt for at udnytte. Både for at undgå endnu en kamp i denne serie, med det fuldstændig vanvittige kampprogram. Men også for at undgå endnu en omgang i Gentofte Skøjtehal, og endelig vil det give en ekstra – meget tiltrængt – restitutionsdag før kvartfinalerne går løs i weekenden.

Lørdagens sejr hentede de lyseblå i en højdramatisk kamp med et utal af udvisninger. Der herskede en alt andet end hyggelig lørdagsstemning. SønderjyskE fik vist, at holdet har kvaliteten til både at modstå et vældigt pres, og også at lægge en kolossalt pres på modstanderen Lad os håbe at det nu lykkedes at indløse billet til kvartfinalen, for SønderjyskE er godt på vej til en form, som holdet ikke har været i på noget tidspunkt i denne sæson.

Kampen mandag aften spilles klokken 19.00.

 

[otw_shortcode_info_box border_style=”bordered”]Kampen i tal: Gentofte Stars – SønderjyskE 1-5 (0-1,0-1,1-3 )
02:15 0-1 Derek Damon ass. Thomas Spelling & Jace Coyle PP
35:11 0-2 Søren Dau ass. Anders Førster & Tyler Fiddler
46:51 0-3 Thomas Spelling uass.
47:23 1-3 Ville Järvalainen ass. Jesse Jyrkkiö og Teemu Virtala PP
50:28 1-4 Mads Lund ass. Martin Eskildsen & Steffen Frank
58:11 1-5 Patrick Dwyer ass. Daniel K. Hansen & Thomas Spelling
Udvisninger:
Gentofte Stars 20×2 + 1×5 (Zorko, game misc.)
SønderjyskE 14×2 + 1×10 (Damon) + 1×5 (Wharton, game misc.)
Tilskuere:
817 i Gentofte skøjtehal[/otw_shortcode_info_box]