Lars Eller for Rødovre med nr 11 Foto: Svend Anker Iversen
Ishockey

Mads Eller til SønderjyskE

SønderjyskE har hentet Mads Eller til klubben. Den 25 årige forward havde sat kursen imod Kasakhstan, hvor han skulle tørne ud for Saryarka Karaganda i den russiske VHL-liga, men det ophold er nu afsluttet, inden det rigtigt kom i gang.

Hos SønderjyskE Ishockey er sportschef Kim Lykkeskov tilfreds med den nye tilgang, han havde allerede i sommers Mads Eller på sin blok, inden Eller valgte at forfølge drømmen om et nyt udenlandseventyr.

“Jeg talte med ham i sommer, hvor vi også var forholdsvis tæt på en aftale, men det gik i vasken, da han gerne ville prøve sig af i udlandet. Siden har vi holdt kontakten, og nu er situationen, som den er, og det giver os muligheden for at tilknytte ham til holdet, og vi glæder os meget til at arbejde med ham. Han kommer med en enorm sult, og han vil gerne have startet ordentligt op igen, efter det ophold han har haft”, siger Kim Lykkeskov til soenderjyske.dk

“Han bringer en masse fart og fysik, og han er en god allround-spiller, der også kan bruges i overtal og undertal. Hvor han skal bruges, er ikke til at sige nu, men han giver os en ekstra dimension breddemæssigt og rutinemæssigt, som det ser ud på holdet lige nu”, fortæller Lykkeskov og slutter:

“Han bringer en passion for spillet, og det er noget, vi godt kan lide at se i Vojens. Han er garant for det hårde arbejde, og han er ikke bange for at være derinde, hvor det gør ondt”.

Mads Eller ankommer tirsdag til Vojens og Frøs Arena.

FAKTA
Mads Eller
Position: Forward
Født: 25. juni 1995 (25 år)
Land: Danmark
Højde: 186 cm.
Vægt: 93 kg.
Tidligere klubber: Rødovre, Frölunda HC, Edmonton Oil Kings, Adirondack Thunder, Windsor Spitfires, Gentofte Starts, Rødovre Mighty Bulls, Saryarka Karaganda