Kim Lykkeskov Foto: Annemette Stollig
Kim Lykkeskov Foto: Annemette Stollig
Ishockey

Lykkeskov: “Sharp er sidste brik”

SønderjyskE Ishockey har lavet en etårig kontrakt med MacGregor Sharp, og sportschef Kim Lykkeskov har nu samlet det hold, der bliver sendt i kamp i Metal Ligaen i starten af september.

SønderjyskE Ishockey har nu holdet på plads til den kommende sæson i Metal Ligaen.

Den 6. september går det løs, og her knap to måneder før, den første puck bliver kastet, har sportschef Kim Lykkeskov fået den sidste brik på plads.

Den sidste spiller, der har sat sin signatur på en SønderjyskE-kontrakt, er den 33-årige canadiske forward MacGregor Sharp, som har lavet en etårig aftale.

Sharp har spillet i Europa i de seneste otte sæsoner – senest i østrigske Villacher SV, hvor han var assisterende kaptajn – og før det havde han flere sæsoner i AHL, og det blev også til en smagsprøve på NHL, hvor han står noteret for otte kampe for Anaheim Ducks.

Sportschef Kim Lykkeskov glæder sig over, at det er lykkedes at hente en kapacitet som MacGregor Sharp ind som den sidste spiller inden sæsonstarten.

“Det er en spiller, som jeg har store forventninger til, og det glæder mig, at vi kunne hente ham til klubben, efter han har slået sit navn fast i østrigsk hockey, hvor vi har fået rigtig gode tilbagemeldinger på ham. Han er en rigtig ledertype, der altid sætter holdet først, og han er bare en rigtig god fyr, som kommer til at passe godt ind i vores omklædningsrum. Han er en hårdtarbejdende type, der gerne vil gå på mål, og han kommer til at passe godt ind sammen med de øvrige spillere, vi har hentet ind til holdet,” siger Kim Lykkeskov.

Med tilgangen af MacGregor Sharp starter SønderjyskE Ishockey op med seks udlændinge i truppen, og Lykkeskov glæder sig over, at han nu har holdet på plads.

“Der bliver altid brugt en masse tid og research på at finde de rigtige spillere, og jeg er glad for, at vi nu er kommet på plads med vores hold til den kommende sæson af Metal Ligaen. Jeg synes, vi har fået samlet en god enhed med flere spændende typer, og jeg glæder mig allerede, til vi skal i gang den 6. september,”siger Kim Lykkeskov.

SønderjyskE’s første kamp i Metal Ligaen 2019/2020 er fredag den 6. september hjemme i Frøs Arena, hvor modstanderen er Herning Blue Fox.

FAKTA
MacGregor Sharp
Født: 01/10/1985
Land: Canada
Position: Forward
Højde: 185 cm.
Vægt: 82 kg.
Tidligere klubber: Red Deer Rebels Bantam, Red Deer Chiefs Midget, Camrose Kodiaks, Univ. of Minnesota-Duluth, Iowa Chups, Anaheim Ducks, San Antonio Rampage, Bakersfield Condors, Syracuse Crunch, Abbotsford Heat, HC Bolzano, Schwenninger Wild Wings, Vienna Capitals, EHC Olten, Villacher SV
Kilde: Eliteprospects.com