Øvrige sportsgrene

Laila Brummer endte i top 20 ved VM

Laila Brummer mod verdenseliten

Dette indlæg er skrevet af Laila Brummer og taget direkte fra hendes Facebook væg, vi ville skrive det om, men det er ja umuligt..
Laila har netop deltaget ved VM for langbue 3D i Lac la Biche, Canada.

“Nu er du landsholdsskytte” – det var ordene fra landstræner David Hauge da jeg kom ind efter at have tabt eliminationsrunden. Opbakning var der nok af, både fra træneren og et helt igennem fantastisk landshold, også når det gik dårligt

AMAZING…AWFUL…AWESOME..
VM ugen bød på det hele. Kom fint fra start og landede som nr. 16 efter første dags skydning. Gik i en fantastisk patrulje med skytter der afslutningsvis tog metal med hjem.

Anden dagen gik helt modsat, jeg gennemførte de 24 mål uden på noget tidspunkt at finde fokus. Jeg rykkede 4 pladser ned og landede på en 20 plads, der afslutningsvis blev min placering til VM i Canada.

En kæmpe oplevelse der gav erfaring på alle fronter, godt som dårligt.

Jeg er ikke Danmarks bedste langbue skytte, og når man så møder HELE VERDEN som nr. 2 eller 3 i DK så ryger man rimeligt langt ned i feltet. Ikke desto mindre var det så vildt at være med, og jeg fejrede i stilhed hvert eneste dyr jeg vandt over de andre. Jeg fejrede de gode slip, skud og scoringer, og jeg er så klar til mere bueskydning sammen med de mennesker jeg holder aller mest af

Byen, Lac la biche – organisering af så stort et event og modtagelse af alle os skytter mfl. – 100% gennemført og fantastisk, en velkomst der langt overstiger alt hvad jeg nogen sinde har oplevet indenfor kickboxing.

AF HJERTET TAK til alle der har fulgt med, til landsholdet for en unik uge, til David for at varetage sin rolle overfor os skytter på fornemste vis, til Thomas, til min familie, til min bror for al hans hjælp i denne sport, tak til de sejeste kvinder i FÆLLESSKABET6100 for at fortsætte træningen, TAK til OMEGA LONGBOW, FALCO og PAMHULE 3D BUEJÆGER.

En ny og spændende hverdag venter derhjemme. Vi ses lige om lidt.