Ishockey

Kom til ishockey for 25 kr

Hovedsponsor Sydbank inviterer syd – og sønderjyderne til en spændende hockeysøndag, hvor billetprisen er symbolske 25 kr.
Alle entréindtægterne går i øvrigt ubeskåret til ungdomsarbejdet i SønderjyskE og Vojens Ishockey Klub.

Der er lagt op til en tilskuermæssig sæsonrekord i Danmarks flotteste is arena i Vojens, når hovedsponsor Sydbank søndag den 4. november inviterer hele landsdelen til lokalbraget mod Odense Bulldogs. Billetprisen bliver nemlig kun symbolske 25 kr. (inkl. gebyr) for både ståpladser og siddepladser. Det er ishockeyholdets hovedsponsor, Sydbank, der har valgt at deres kampsponsorat både skal komme de forventeligt mange tilskuere til gode i form af den helt symbolske billetpris; men også talentsektoren i SønderjyskE og moderklubben Vojens Ishockey Klub kan se frem til ekstra opmærksomhed på kampdagen. Alle entréindtægterne går nemlig til det vigtige ungdomsarbejde.

Billetterne til både ståpladser og siddepladser kan købes efter først til mølle via SønderjyskEs hjemmeside, soenderjyske.dk eller via dette link: https://billetto.dk/da/e/sonderjyske-odense-bulldogs-grundspil-billetter-306476
Sæsonkortholdere har naturligvis også adgang til kampen

På kampdagen er Sydbank også vært ved forskellige aktiviteter og konkurrencer for både børn og voksne. SønderjyskE informerer yderligere på hjemmeside og sociale medier om aktiviteterne senere i oktober.