Fodbold

Engelsk målmand til SønderjyskE

SønderjyskE skriver kontrakt med den 24-årige engelske målmand Reice Charles-Cook for resten af efterårssæsonen.

SønderjyskE har nu igen tre målmænd i superligatruppen.

Klubben har afsøgt markedet, efter reservemålmand Lukas Fernandes for nylig blev løst fra sin kontrakt, og blikket faldt hurtigt på 24-årige Reice Charles-Cook, der i sidste uge var til prøvetræning i klubben.

Her gjorde den engelske målmand det så overbevisende, at han nu har fået en kontrakt, der løber efterårssæsonen ud.

– Det begrænser mulighederne, når transfervinduet er lukket, men jeg synes, vi har fundet en god målmand i Reice Charles-Cook. Han har et fint cv fra flere interessante adresser i England, og han har også været flittigt brugt i de seneste sæsoner, siger sportschef Hans Jørgen Haysen.

Reice Charles-Cook har fået sin fodboldopdragelse i Arsenal, men han skulle omkring Coventry City i League One i 2015/2016 for at få fast spilletid. Siden skiftede han til Swindon Town i League Two, hvor det i sidste sæson blev til 25 førsteholdskampe.

– Nu kommer han til at indgå i en stærk målmandstrio sammen med Sebastian Mielitz og Victor Smedsrud, og det giver en vis tryghed, at vi igen har tre målmænd i truppen. I første omgang er Charles-Cook her på en kort kontrakt frem til vinterpausen, men det er også en god anledning for begge parter til at se hinanden yderligere an, siger Hans Jørgen Haysen.

Reice Charles-Cook har været hjemme at vende i England efter prøvetræningen i SønderjyskE, og han deltager i træningen igen fra torsdag formiddag – denne gang som officiel SønderjyskE-spiller.