Haderslev

Køb din egen skole

Du skal sikkert have en velpolstret tegnebog, men så kan du bliver ejer af din helt egen skole. Endda en meget flot én af slagsen.

Gennem EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aabenraa er nemlig såvel VUC huset som Flow Factory på Haderslev havn sat til salg. De to markante bygninger har ikke fået en prisseddel hæftet på sig, men man kan indsende sit bud på husene senest den 15. november.

Ligesom sin nabo, VUC huset, er også bygningen som husede ‘Flow Factory’ en meget markant bygning.

Igennem en årrække var VUCs såkaldte ‘Lighthouse’ omdrejningspunktet for en skole som igen og igen blev fremhævet som visionær, nytænkende og nyskabende. Et monument over, at Haderslev på dette område havde placeret sig i førerfeltet.

Ballonen brast da radiostationen 24syv fik aktindsigt i en masse bilag, som afslørede et ekstremt overforbrug af offentlige midler. Siden viste andre bilag at der var uorden i papirerne således at skolen i Haderslev havde modtaget alt for mange penge.

Nu holder VUC i Haderslev til sammen med Det Blå Gymnasium så det imponerende byggeri på havnen, som er inspireret af et krydstogtsskib, står tomt. Et hus, som – ud over undervisningsfaciliteter – rummer café, boldbaner, udendørs overdækket amfiteater samt en administrations-etage med forrygende udsigt. Huset har enorme solterrasser/balkoner på alle etager.

I salgsannoncen kan man læse at bygningerne sælges med fuld ansvarsfraskrivelse og at sælger ikke er forpligtet til at sælge til højeste bud. Ønsker man tilbuds-materiale kan man kontakte EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aabenraa.