Kultur

Kløften ændrer programmet

Kløften Festival er blevet ramt af en aflysning. På grund af et grimt styrt har frontfigur i Skullclub Troels Bjorholm, pådraget sig nogle skader i ryg og nakke. Dette betyder at bandet er nødt til at aflyse sommerens planlagte koncert på årets Kløften Festival.
Bandet er meget kede af at skuffe publikum, og håber på forståelse for situationen.

Festivalen har ageret hurtigt og allerede fundet en erstatning i Thomas Madvig. Han har været en del af den danske musikbranche i mange år, og han har i en lang årrække sat sit tydelige præg på den danske DJ-scene. Han har en blændende karriere bag sig og er en af de mest efterspurgte danske DJs.

Der er få, der har så mange års erfaring som Thomas Madvig. Han var ikke mere end 12 år gammel, da han debuterede som radiovært, og som 17-årig havde han sit første job som DJ, og blev siden international kendt, da han i perioden 1996-1999 arbejdede som vært på MTV og stod bag Nordic top 40 og Select MTV.

Musikalsk bevæger han sig inden for house, deep house, tech house, minimal house, electronica samt lounge og chillout. Han mestrer som få at få alle genrer til at gå op i en højere enhed, og når han står bag pulten, er der garanti for en musikalsk oplevelse uden lige.