Fodbold

Klar til VM med Werge og Frimann

Fra den 14. juni og en måned frem er der VM fodbold i Rusland.
I dagene omkring opstarten drager de to kommentatorer Carsten Werge og Per Frimann på rundtur med foredraget “Optakt til VM”: Foruden trupanalyser, Danmarks chancer, favoritterne og en gennemgang af de forskellige stadions vil de to også underholde med anekdoter fra både kommentatorboksen og golfbanen.
Foruden at være fast kommentatorpar er de to også fodboldentusiaster med holdning, Carsten er ikke bange for at sige sin mening, og Per er ikke bange for at sige imod.

Er det Brasiliens tid til at triumfere? Får Messi endelig sit VM? Vil Frimann igen kaste vand i hovedet på Werge efter endnu en utålelighed? Spørgsmålene er mange, men Carsten og Per giver dig alle svarene krydret med både onkel-charme og en fodboldindsigt uden lige.

De to har kommenteret mange store kampe og har sammen været på et utal af rejser til hele verdens fodboldmetropoler, hvilket har gjort dem til en institution i dansk TV

Nu er det muligt at opleve Carsten Werge og Per Frimanns foredrag, når de gæster Haderslev Idrætscenter tirsdag den 12. juni klokken 19.30.

Billetter frigives inden længe på ticketmaster.dk