Nyheder

Kandidater til handicappris kan indstilles nu

På FN’s internationale dag for mennesker med handicap uddeles handicapprisen i Haderslev. Det er muligt at indstille kandidater til prisen allerede nu.
Den 3. december holdes åbent møde om mennesker med handicap. Det åbne møde arrangeres i samarbejde mellem Handicaprådet og Haderslev Kommune, og har to hovedoverskrifter:
Uddeling af handicapprisen 2018: Handicaprådet uddeler igen i 2018 Haderslev Kommunes Handicappris til en borger, virksomhed, forening eller lignende der har ydet en ekstra indsats for handicapsagen i Haderslev Kommune.

Borgernes møde om Politik for mennesker med handicap

Som noget nyt bliver prisuddelingen slået sammen med det årlige Borgernes møde, der føler op på, og drøfter arbejdet med “Politik for mennesker med handicap”.
Det åbne møde foregår mandag den 3. december 2018 – på FN’s internationale dag for mennesker med handicap.

Indstilling til handicapprisen:
Kender du en person, en forening, en organisation eller en del af erhvervslivet, der har ydet en ekstraordinær indsats for handicapsagen i Haderslev Kommune. Så kan du indstille dem til Handicapprisen i Haderslev Kommune.
Hvem kan indstilles som kandidat til årets handicappris?
Privatperson, som har ydet en ekstraordinær indsats for handicappede
Forening eller organisation, som har fremmet lige muligheder for personer med handicap.
Idrætsklubber som har arbejdet aktivt med handicapidræt
En forretning eller virksomhed i Haderslev Kommune, der er i særlig grad tilgodeser handicappedes behov.
Indsatsen skal kunne relateres til Haderslev Kommunes geografiske område, og prismodtageren skal have bopæl i Haderslev Kommune.

Hvem kan indstille?
Borgere, organisationer eller foreninger med bopæl i Haderslev Kommune.
Der skal indsendes en skriftlig indstilling med et eller flere eksempler på, hvordan den indstillede har ydet en ekstraordinær indsats for handicapsagen i Haderslev Kommune.

Prisen
Handicapprisen består af et diplom og en check på 5.000 kroner
Indstilling til Handicapprisen 2018 skal være skriftlig begrundet og sendes til Handicaprådet, Christina Petersen, Gåskærgade 26, 6100 Haderslev eller pr. mail til chrp@haderslev.dk eller via hjemmesiden, på følgende: https://www.haderslev.dk/politik-og-dialog/råd-og-nævn/handicapprisen-2018
Sidste frist for indstilling til Handicapprisen er den 8. november 2018 kl. 12:00.
Læs mere om uddeling af Handicapprisen på www.haderslev.dk.