Foreninger

Høtte: Udvalget af aktiviteter er stort

Ganske som vi kender det, så rummer Vojens Høtte også denne gang et overflødighedshorn af spændende og sjove aktiviteter

Vojens Høtte er hele Vojens’ byfest. Og derfor skal festen da også rumme en masse sjove og spændende ting, som man kan kaste sig ud i, uanset hvad man er til.
Sådan er Høtten anno 2019 bestemt.

Hvis man er til aktiviteter, hvor der kommer sved på panden, så får festen den helt rigtige åbning med det som i gamle dage hed ‘Høtteløbet’. Nu hedder det ‘Citytrail’ og man kan vælge imellem en 5 kilometer runde og den distance, som ikke mindst Kronprinsen har gjort populær: Milen. Denne åbning finder sted søndag den 18. august fra klokken 11.00.
Også fredag er der fysiske aktiviteter på ‘tapetet’. ‘VBI Høtte Cup’ hedder en fodboldturnering, som spilles i Vojens Fritidscenter på 5 mands baner. Der er en flot pokal og en stak ølbilletter på højkant. Turneringen spilles fra klokken 14.00.
Også de allermindste kan spille Høtte turnering. Det foregår dog søndag på en oppustelig fodboldbane. Det er fra klokken 13.00.

Nu skal det jo ikke være så sundt det hele. Fest skal der også være en masse af, og der er gang i alle telte fra torsdag til søndag. Pigernes store aften er fredag, hvor temaet for årets pigefrokost er ‘Mexico’.
Fest og glade dage er der naturligvis også overalt på tivolipladsen, hvor Herning Tivolipark er til høtte for 29. år i træk.