Fodbold

Henrik Hansen forlader SønderjyskE

Efter 11 sæsoner, otte som spiller og tre som træner, skifter assistenttræneren fra lyseblåt til den blå – og hvidstribede trøje i hjembyen Odense.
Han blev i efteråret 2017 hyldet som en vaskeægte legende og kulturbærer i SønderjyskE, og han havde faktisk kontrakt på endnu en sæson i klubben.
Alligevel bliver det fra sommerpausen farvel og tak for kampen til assistenttræner Henrik Hansen.
Sportschef Hans Jørgen Haysen sender lutter rosende ord med det populære klubikon:
Henrik Hansen bor privat i Odense, og kan fremover tage cyklen på arbejde. Det er nok én af grundene til, at han har sagt ja til de nye udfordringer i OB.
Også selvom jeg tror, at det har været en svær beslutning for ham, siger Hans Jørgen Haysen, og fortsætter:
– Henrik Hansen har været en stor figur i SønderjyskE. Som spiller, som A+ træner og assistenttræner og ikke mindst i kraft af hans menneskelige egenskaber. Han er en utroligt vellidt person, som besidder store, fodboldfaglige kompetencer. Vi har papir på endnu en sæson med ham; men vil ikke stå i vejen for hans ønske om at prøve sig af i andet regi.
– Begge parter er dog helt klare i spyttet på, at Henrik Hansens tilgang og engagement fortsætter med uformindsket styrke sæsonen ud. Vi har ganske enkelt kun godt at sige om ham, og vi kan kun sende vores bedste hilsner med al mulig held og lykke til Henrik Hansen og hans familie, slutter Hans Jørgen Haysen.