Haderslev Dampark Foto: Pressefoto
Haderslev Dampark Foto: Pressefoto
Haderslev

Helhedsplan for Haderslev Dampark fremlægges

På torsdag den 24. juni klokken 19.00 holder Haderslev Kommune en online præsentation af et forslag til en helhedsplan for Damparken. Man kan følge med live på Haderslev Kommunes hjemmeside eller se præsentationen efterfølgende.

”Vi spurgte tidligere i år borgerne, hvad de syntes, Damparken skulle kunne i fremtiden, og vi fik rigtig mange svar ind. Det er rigtig dejligt, for det viser, at Damparken betyder rigtig meget for borgerne”, siger Anders Sanderbo, der er planlægger i Haderslev Kommune og fortsætter:
”Nu er besvarelserne sammen med input fra politikere og fagfolk blevet til et forslag til en helhedsplan for Damparken, som vi præsenterer for borgerne på et online møde.”

Under mødet vil det være muligt at stille spørgsmål i en chatfunktion, som vil blive besvaret så vidt det er muligt. Link til den online præsentation findes på haderslev.dk. Kan man ikke se med live på torsdag, har man mulighed for at se præsentationen på haderslev.dk efterfølgende.

Senere på året laver Haderslev Kommune endnu en spørgeskemaundersøgelse for at få input til planen, ligesom den i efteråret vil komme i offentlig høring, inden den forventes at skulle godkendes i byrådet i november.