Nyheder

Haderslev får ny sundhedschef

Fra 1. august 2018 skal Marit Nielsen-Man være chef for Sundhed og Forebyggelse i Haderslev Kommune. Hun indtræder i en nyoprettet stilling, og skal som det første i jobbet etablere det nye sundheds- og forebyggelsesområde i Haderslev Kommune.
”Jeg ser frem til at byde Marit velkommen i jobbet. Vi får en stærk og yderst kompetent chef, der kommer med solid erfaring på sundheds- og forebyggelsesområdet, men som også kan samarbejde på tværs af fagområder og sektorer”, siger Rolf Dalsgaard Johansen, direktør for Voksen- og Sundhedsservice i Haderslev Kommune.
Stillingen som sundheds- og forebyggelseschef er en nyoprettet stilling og et led i Haderslev Kommunes indsats for at styrke det forebyggende arbejde og forbedre den generelle sundhed og livskvalitet for borgerne.
Marit Nielsen-Man kommer fra en stilling som Sundheds- og Forebyggelseschef i Vejle Kommune, som hun har været ansat i i de seneste knap 12 år. Hun er oprindeligt uddannet cand.phil i ungarsk og økonomi, men har løbende videreuddannet sig, senest med afslutningen af en master i innovationsledelse her i 2018.
Marit Nielsen-Man er 57 år og bor i Horsens med sin mand. Sammen har de to udeboende sønner.