Gram

God vind til fru Henriksen

Hos ugeavisen MidtSyd, som blandt andet dækker Gram, Vojens og Toftlund området, har journalist Ella Warming regeret i mange år. Nu venter en velfortjent pension og en ny skal føre pennen i Midtlandet.

Den opgave er givet til et kendt ansigt i området, nemlig Mette Henriksen, som i mange år har dækket området for Lokalavisen.

Mette, som er udlært hos Der Nordschlesviger, var i mange år en del af Lokalbladet Budstikken – både i Haderslev/Vojens og i Aabenraa. Også da Haderslev/Vojens udgaven i en årrække havde en ‘lillesøster udgave’, som specifikt dækkede Midtlandet. Mette fortsatte, som en del af Haderslev udgaven, da JyllandsPosten/Politikens Hus, købte Budstikken, og fortsatte under navnet Lokalavisen Haderslev frem til 2017. Her blev Haderslev udgaven en del af en større byttehandel, hvor syv jysk/fynske udgivelser blev byttet væk for et lignende antal udgivelser i det østjyske område. Og efter JyskFynske Mediers overtagelse blev de syv aviser lukket ned i sommeren 2017.

Comeback til fru Henriksen

Efter et par år udenfor branchen vender Mette Henriksen således tilbage. Klar til at skrive om stort og småt i MidtSyds udgivelsesområde.

Her på Haderslevspuls ønsker vi Mette Henriksen god vind med sin nye spændende opgave. Og vi ønsker MidtSyd tillykke med en god medarbejder. Mette er fantastisk til at se det ‘store’ i de små hverdagsting. Hun er en mester i ‘menneskehistorier’ og en person, som rummer alle mennesker.

Så herfra: God vind, fru Henriksen! Vi glæder os til at læse avis!

Related posts

Køerne skal på græs

René Holm

F35 flyttes mod syd

René Holm

Gravene i Haderslev bliver grønnere

Pulsens Redaktion