Glen Riddersholm Foto: Svend Anker Iversen
Glen Riddersholm Foto: Svend Anker Iversen
Fodbold

Glen Riddersholm stopper i SønderjyskE

I forbindelse med en række strategiske ændringer i SønderjyskE Fodbolds ledelsesstruktur, betyder blandt andet at Glen Riddersholm stopper som træner, med øjeblikkelig virkning i klubben.

Dermed skal klubben nu finde tre nye nøglepersoner til at udføre sin strategiske vision: CEO (fodbolddirektør), Head of Player Development and Recruitment samt en cheftræner.

Ejer Robert Platek udtaler til SønderjyskE’s hjemmeside:

“På vegne af alle i SønderjyskE ser vi frem til at indlede en ny æra med tre vigtige strategiske ansættelser, der gør det muligt for os at bygge videre på succesen i sæsonen 2020/2021. Vi er taknemmelige for Glen Riddersholms ledelse som cheftræner i løbet af de seneste to år. Glen har efterladt en positiv indvirkning på vores hold og har med succes ført klubben til to på hinanden følgende danske pokalfinaler. Vi ønsker Glen held og lykke i hans fremtidige opgaver”.

“Med en ny CEO (fodbolddirektør) ser vi en tid til strategisk vækst inden for områder som spillerudvikling, udvidelse af ungdomsprogrammet og strategisk outreach. Vi ser frem til at byde det nye lederteam velkommen, når vi går stærkere end nogensinde ind i sæsonen 2021/2022”.

Administrerende direktør i SønderjyskE Elitesport, Klaus Rasmussen, udtaler:

“Først og fremmest vil jeg gerne takke Glen Riddersholm for den store indsats, han har lagt i SønderjyskE, hvor han har arbejdet hårdt og loyalt. Han har stået i spidsen for holdet, der har spillet sig i to pokalfinaler i træk og sikret klubben det første trofæ, samtidig med at vi har sikret overlevelse i 3F Superligaen, og på den måde har han skrevet sig ind i historiebøgerne hos os. Vi takker ham mange gange for den store indsats og ønsker ham alt det bedste fremover”.