Nyheder

Glædens kor booster foråret

Haderslevs Gospelkor ‘Sound of Joy’ stiller op den 16 maj 2018 kl 19.30 med en lækker forårskoncert på Månen i Haderslev.
“Så er tiden endelig kommet, hvor Gospelkoret ‘Sound of Joy’ indtager Månen med en forårskoncert. Vi er klar til at stimulere alle sanser med friske, festlige men også stille gospelsange,” fortæller korleder Mikaela Bang Jakobsen, som fortsætter:

“Vi har haft en rigtig dejlig korsæson, hvor vi bl.a. også havde besøg af en professionel gospelsanger Junior Robinson, som har givet os nogle tips og ideer til hvordan vi kommer godt ud over scenekanten. Vi bliver akkompagneret af et band bestående af: pianist Christian Bøtker, trommeslager Mads Møller Jacobsen, guitarist Niels Jørgen Julius og bassist Jan Nissen.”

[media-credit name=”Korleder Mikaela Bang Jakobsen. Foto: Michael Bring Nielsen” align=”alignnone” width=”200″][/media-credit]

“Her i år, er vi også så heldige, at være blevet udtaget i konkurrencen “Fantastiske fællesskaber” og er med blandt de 10 nominerede. Til august håber vi, at I kunne have lyst til at stemme på os.
Koncerten er gratis for alle, men I er naturligvis velkommen til at give et bidrag til koret efter koncerten. Dørene åbner kl 19 og der vil være mulighed for at købe drikkevarer,” slutter Mikaela Bang Jakobsen

Her kan du stemme på Sound of Joy: https://www.tvsyd.dk/artikel/disse-ti-faelleskaber-kan-vinde-150000-kr