Nyheder

Gå til lysfest – lad bilen stå

Med op mod 10.000 deltagere, kan det være en god idé at tage cyklen til Haderslev Lysfest den 4. maj. Portene på Louisevej og Gammelting åbnes kl. 19.00. Der er etableret et særligt område til kørestolsbruger og gangbesværede på kasernepladsen

Med de mange besøgende kan det blive svært at finde en parkeringsplads, hvis alle vælger at tage bilen. Derfor en opfordring til at komme i god tid og så vidt muligt at lade bilen stå og gå til lysfesten i Haderslev.
Har man brug for en parkeringsplads, er der 2.200 i en gåafstand på ca. 1 km væk fra kasernen. Det betyder at man skal forberede sig på, at køre hjemmefra i god tid og at man kommer til at gå et stykke.
På selve kasernepladsen er der igen i år reserveret et område for kørestolsbrugere og sidepladser til gangbesværede. Der vil være soldater på pladsen til at anvise, området, der er placeret på forreste række.
Rigtigt mange vælger at benytte porten ved Gammelting, mens porten ved Louisevej traditionelt ikke er så benyttet. Så ønsker man at komme mere gnidningsfrit ind på kasernepladsen bør man overvej indgangen på Louisevej.
Portene til Haderslev Kaserne åbnes kl. 19.00. Selve lysfesten på kasernen begynder kl. 21.55