Foreninger

Foreninger får hjælp til at søge fondsmidler

For mange mindre foreninger eller klubber kan det ofte være svært, at udforme den rigtige ansøgning eller finde den rette fond at søge støtte ved.

I samarbejde med Billund, Kolding, Vejen, Fredericia og Middelfartkommuner afholder Haderslev kommune en stor fondkonference i Vejen Idrætscenter tirsdag den 27. februar fra 16.00-21.00.

Her vil det være muligt for deltagerne at sammensætte programmet selv. Der vil være af oplæg fra blandt andre NordeaFonden, Lokale- og Anlægsfonden, konkrete råd omkring crowdfunding og projektbeskrivelse, samt uformelle snakke med fondene, kommunale repræsentanter med flere. Det er håbet fra arrangørernes side at deltagerne går fra aftenen lidt klogere på, hvad fundraising er  samt inspiration til at føre deres projekt fra idé til virkelighed for at udføre en ide.

Aftenens formål for foreninger og frivillige at få input om de mange muligheder som fundraising giver. Lige der er plads til uformelle snakke om støttemuligheder, få gode ansøgningsråd og svar på hvordan et projekt kan laves, så det skiller sig ud fra mængden.

Mere info og tilmelding på https://www.middelfart.dk/fondskonference2018 senest den 14. februar.

[otw_shortcode_info_box border_style=”bordered”]Aftenens program:
16.00 – Modtagelse og kaffe.
16.30 – Velkomst: Præsentation af programmet og praktiske oplysninger.
16.45 – Plenum: Er ideudvikling og samskabelse alle frivilliges kop te? – Et oplæg om motivation, engagement og innovation i frivilligverdenen v/Ia Brix Ohmann.
17.30 – 20.45 Besøg en stand, før en samtale om dit projekt med fondene, vælg et oplæg og/eller skab netværk. Imens er der forplejning.
20.00 – 20.45 – Plenum: Den gode ansøgning. v/Lotte Jensen fra Up Front Europe.
20.45 – 21.00 – Tak for i dag.[/otw_shortcode_info_box]