Ishockey

Farlige Førster forlænger

Målfarlige Anders Førster har forlænget kontrakten med SønderjyskE Ishockey.

30-årige Anders Førster er lidt som en god vin, der bliver bedre med årene. Sidste år imponerede den træfsikre forward med sin hidtil målrigeste sæson, der bød på 19 fuldtræffere. Det gjorde ham til SønderjyskE’s målfarligste spiller. Oveni arbejder han stenhårdt i begge ender af banen.

– Anders er en hårdtarbejdende spiller, som giver alt for holdet. Han bliver vigtig i næste sæson med sin attitude og arbejdsraseri. Og så er han en rigtig god mand i omklædningsrummet, siger sportschef Kim Lykkeskov.

Tilbage 2013-14 vandt Førster DM-guld i sin første sæson med SønderjyskE, og efter en enkelt sæson i barndomsklubben Gentofte vendte han i 2015 tilbage til SønderjyskE, hvor han nu står noteret for 228 kampe. Københavneren er faldet godt til i Sønderjylland.

– Det er en stor ære for mig at spille i SønderjyskE-trøjen, og allerede nu glæder jeg mig som et lille barn til næste sæson, hvor jeg er opsat på at give alt, hvad jeg har i mig. Det bliver også spændende med et helt nyt trænerteam og nye input, siger Anders Førster.

 

[otw_shortcode_info_box border_style=”bordered”]Fakta Anders Førster
Alder: 30 år (24.03.1988)
Højde: 181 cm
Vægt: 85 kg
Position: Forward
Fatning: Venstre
Kontrakt: 1 år (30.06.2019)
Statistik: http://www.eliteprospects.com/player.php?player=22688
Tidligere klubber: Gentofte Stars, Rødovre Mighty Bulls, EfB Ishockey, SønderjyskE, Gentofte Stars.[/otw_shortcode_info_box]