Nyheder

DF vælger kandidat for Haderslev kreds

Dansk Folkepartis kreds i Haderslev valgte forrige torsdag deres folketingskandidat, valget faldt på Torbjørn Fristed fra Varde, han vandt i en afstemning over den tidligere kandidat Svend Erik Nielsen, der til dagligt også er byrådsmedlem i Vejle.
– At jeg søgte opstilling i netop Haderslevkredsen handler grundlæggende om, at jeg oprindelig er fra området, og så det faktum, at jeg har min daglige gang på kasernen og dermed har fingeren på pulsen vedrørende såvel byen som hele området. Endvidere har jeg haft et virkelig positivt samarbejde med lokalforeningen, som jeg ser meget frem til at arbejde tæt sammen med fremadrettet, fortæller Torbjørn Fristed.
Han lægger ikke skjul på, at tiden frem til opstillingsmødet har været præget af travlhed og ikke mindst spænding.
– Det er – helt banalt – en drøm der går i opfyldelse i aften. Jeg brænder for det politiske arbejde; jeg har siden 2015 fungeret som lokalformand for Dansk Folkeparti Varde, og jeg følte, at nu var tiden inde for at gå skridtet videre, fortæller Torbjørn, der allerede har taget forskud på folketingsvalget.
Lokalformand for Dansk Folkeparti Haderslev, Henrik Jeppesen, udtaler følgende:
– Vi ser meget frem til samarbejdet med Torbjørn. Vi kender Torbjørn og ved, hvad han står for, og vi er ikke i tvivl om, at han vil køre en fornuftig og aktiv valgkamp. Stort tillykke herfra!

[otw_shortcode_info_box border_style=”bordered”]Fakta:
Torbjørn Fristed
– 37 år
– Bosat ved Nordenskov, Varde
– Far til to drenge
– Ansat i Forsvaret, udsendt til Afghanistan to gange
– Medlem af Dansk Folkeparti siden 2012
– Formand for Dansk Folkepartis lokalforening i Varde siden 2015
– Initiativtager til Demokrati På Vestjysk
– Motionsløber og fodboldentusiast
[/otw_shortcode_info_box]