bagerst fra venstre: Henrik Mielke Ravn, Jens Asmussen, Kenneth Haas - Forrest fra venstre: Martin Karas Christiansen, Jannie Westergaard, Kjeld Thrane, Kim Koch, Tina Rosenkilde Foto: Pressefoto
bagerst fra venstre: Henrik Mielke Ravn, Jens Asmussen, Kenneth Haas - Forrest fra venstre: Martin Karas Christiansen, Jannie Westergaard, Kjeld Thrane, Kim Koch, Tina Rosenkilde Foto: Pressefoto
Kommunalvalg 2021

De Konservative i Haderslev har kandidater klar

Idag offentliggjorde de Konservative i Haderslev kommune otte kandidater. Det ny hold består af nye og garvede kandidater, som har en bred erhvervsbaggrund.

Partiet stiller med Kjeld Thrane som borgmester- og spidskandidat, for udtaler:
”Det er dejligt at vi konservative allerede nu kan stille med et stærkt kandidatfelt, der trækker på samme hammel for det Konservative valgprogram.” og fortsætter:
”Haderslev Kommune har meget at byde på, men vi skal fortsat arbejde for at udvikle kommunen, så vi er et attraktivt sted at arbejde, leve og bo”.

Også formand for de Konservative i Haderslev Klaus Juhl, fortæller:
”Der er en positiv holdånd, på det konservative hold. Vi hjælper hinanden i kampen for et stærkt konservativt valgresultat til gavn for Haderslev Kommune”.

De konservatives kandidater er:

Kjeld Thrane, spidskandidat, 50 år, selvstændig indenfor rekruttering.
Henrik Mielke Ravn, 45 år, Lagerchef, Evida.
Jannie Boysen Westergaard, 50 år, Koordinator, Provas A/S.
Jens Asmussen, 52 år, Selvstændig pølsemand, The Red Dane.
Kenneth Haas, 38 år, Fighter Wing Skrydstrup og selvstændig.
Kim Soblis Koch, 46 år, Forpagter, Haderslev Golfrestaurant.
Martin Karas Christiansen, 40 år, Selvstændig, Crazy Daisy.
Tina Rosenkilde, 44 år, Leder, Frivilligcenter Haderslev

Partiet går til valg med følgende program:

• Fortsat styrkelse af et mangfoldigt kultur- og fritidsliv, herunder styrkelse af faciliteter som f.eks. vandsport på Yderdammen, Motorsport i Vojens f.eks. Skovbybanen, samt de længe ønskede svømmefaciliteter i Haderslev.
• Balance mellem land og by herunder styrkelse af bymidterne i form af infrastruktur og byudvikling samt P-forhold i Haderslev Midtby, uden at glemme landdistrikterne og centerbyerne Gram og Vojens.
• Et øget fokus på klimaudfordringerne i hele kommunen.
• Et styrket samarbejde imellem såvel erhverv, turisme og kultur som med det samlede byråd.
• Fortsat nedbringelse af den kommunale gæld.
• At den kommunale indkomstskat nedsættes. Dette skal ske på en afbalanceret måde uden at gå på kompromis med kommunens velfærd.