Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:50
Topnyhed

Davidsen på indkøb

Den Vojens baserede tømrerhandel Davidsen, blev idag landets tredjestørste byggemarked. Det skete da det blev offentliggjort at Davidsen køber Optimera af den franske byggegigant Saint-Gobain.
– Optimera har nogle rigtig stærke kompetencer overfor særligt den professionelle del af markedet. Og så har de yderst godt fat i dele af landet, hvor vi rigtig gerne vil stå stærkere. Vi køber en virksomhed i vækst og en virksomhed med dygtige medarbejdere, som skal være med til at løfte Davidsen ud i hele Danmark de kommende år. Vi ser nogle oplagte synergier, som danner grobund for, at vi kan folde vores service og velafprøvede prismodel ud til håndværkere og entreprenører i hele landet, siger Henrik Clausen, adm. direktør i Davidsen.

Bliver stærkere på landsplan
Med dagens opkøb bliver Davidsen landsdækkende, da Optimera har byggemarkeder og distributionscentre flere steder i landet. Davidsen får, når handlen endelig er godkendt af konkurrencemyndighederne i efteråret 2019, dermed omkring 30 butikker på landsplan.
Ingen af parterne ønsker at oplyse købsprisen, det forventes dog at Davidsen øger sin omsætning fra 1,8 mia ti 2,5 mia med købet

”-i er rigtig glade i dag. For Optimera kommer til en ny ejer med langt større synergier, end vi kunne opnå i forhold til vores øvrige forretningsområder. Vores strategi for Optimera fra 2017 med en omlægning af distributionen og et forstærket fokus på salg til lokale håndværkere, har været en stor succes. Kæden oplever vækst og fremgang på flere områder, sådet glæder os at aflevere en sund virksomhed med gode medarbejdere og et stort potentiale på det danske marked, siger Peter Møller, adm. direktør i Saint-Gobain Distribution Denmark A/S.