Sport

Danfoss bliver global hovedsponsor i SønderjyskE

Den store familievirksomhed, som var én af fadderne da landsdelsprojektet SønderjyskE blev etableret tilbage i 2003, udvider igen sit engagement med en femårig, overordnet hovedsponsoraftale.

Danfoss har sammen med BMC Fonden (Bitten og Mads Clausens Fond) været en uvurderlig støtte for SønderjyskE gennem mere end femten år. Først var man både fødselshjælper og fadder sammen med en række andre virksomheder fra landsdelen, da det lyseblå landsdelsprojekt blev ”født”. Siden har familiekoncernen gennem årene markeret sig på en række områder som bl.a. hovedsponsor i flere af de fire sportsgrene, som indgår i Sønderjysk Elitesport.

Nu tilfører man ifølge SønderjyskEs adm. direktør, Klaus B. Rasmussen endnu et lag i samarbejdet, hvor Danfoss i de kommende fem år får status af global hovedsponsor:
– Først og fremmest er vi meget stolte og ydmyge over den tillid, som ledelsen i Danfoss viser os. Danfoss og BMC Fonden er én af forældrene bag landsdelsprojektet SønderjyskE, og man har bakket op på fantastisk og også afgørende måde i alle år. Danfoss fortsætter som overordnet hovedsponsor i et stærkt fællesskab med de andre, nationale hovedsponsorer i de fire sportsgrene i SønderjyskE, fortæller Klaus B. Rasmussen, og fortsætter:
– Sønderjylland skal fortsat markeres på landkortet med sportslige overskrifter og top underholdning fra øverste hylde. Vi har også ambitioner om igen at prøve kræfter med deltagelse i europæiske turneringer, som både skaber stor opmærksomhed og er en kæmpe oplevelse for spillere, tilskuere og erhvervslivet. Her er Danfoss´ internationale profil et perfekt match. Den nye, femårige samarbejdsaftale er et stærkt signal, og vi ser det ikke mindst som et kvalitetsstempel og et stort skulderklap til både sportsfolk, fans og hele idéen med det sønderjyske landsdelsprojekt. Det giver bare en masse energi og frem for alt en tro på, at vi kan løfte hele projektet til det næste trin på udviklingsstigen, fastslår Klaus B. Rasmussen.
Hos Danfoss ser man også frem til at fortsætte det mangeårige samarbejde med SønderjyskE:
– Danfoss er en global koncern med ansatte i hele verden, men vores rødder står i Sønderjylland, og siden virksomheden blev grundlagt for 85 år siden, har den lokale opbakning været en del af vores DNA. Så det er helt naturligt, at vi støtter vores hold – SønderjyskE – med et bredt og langsigtet sponsorat, der kan styrke klubbens ambitioner om at være med helt fremme sammen med de bedste, siger Kim Fausing, koncernchef i Danfoss.

 

[otw_shortcode_info_box border_style=”bordered”]Fakta
Danfoss får status af global hovedsponsor i SønderjyskE. Danfoss logoet eksponeres på kampdragterne i de fire sportsgrene (Fodbold, Ishockey, Dame – og Herrehåndbold) i et fællesskab med de nationale hovedsponsorer, som er: Davidsen Tømmerhandel, Frøs sparekasse, Autocentralen, Abena, Haderslev Kommune, Sydbank, SeaDane Travel, Broager Sparekasse, Sønderborg Kommune, Meldgaard og Aabenraa Kommune.[/otw_shortcode_info_box]