Nyheder

Caja flyttede klinikken fra Bramdup

Efter 11 år med behandling i hjemlige omgivelser, flyttede alternativ behandler Caja Krüger, ved årsskiftet sin klinik fra Bramdrup til Haderslev.

Caja Krüger tilbyder en bred pallette indenfor velvære, da hun er både meridianmassør, zoneterapeut, healer og øre akupunktør.

Den nye klinik er åbnet på Norgesvej 17 i Haderslev, hvor der er gode parkerings forhold for Cajas klienter

”Det er nemmere, da mange af mine kunder kommer fra Haderslev, og jeg samtidig får et godt kollegaskab med andre behandlere og virksomheder i huset, hvilket betyder noget socialt og fagligt”, fortæller Caja Krüger og fortsætter, ”Jeg har fået et dejligt stort og lyst lokale, som egner sig perfekt til min behandlervirksomhed, så det er jeg super glad for. Det har længe været et ønske at komme til byen og være sammen med andre i hverdagen og finde veje til at lægge et nyt lag på i virksomhedens videre udvikling. Det har jeg fundet med placeringen på Norgesvej”.
[custom-related-posts title=”Relaterede historier” order_by=”title” order=”ASC” none_text=”None found”]