Gram

Brygman uden krigsveteraner

Tag med skuespiller, Lars Brygmann, på ekspedition til Grønland. Brygmann tager dig med på en inspirerende og tankevækkende rejse, hvor han fortæller om den grænseoverskridende og fantastiske oplevelse, det var at rejse sammen med ni krigsveteraner gennem Grønlands barske, men smukke natur. Fælles for dem alle var ønsket om udfordre sig selv, og krydse Nordøstgrønland på ski. Man kan møde Brygman på Gram Slot på fredag den 24. april.

[media-credit name=”På Gram Slot er Lars Brygman uden sine rejsekammerater” align=”alignnone” width=”300″][/media-credit]

Glæd dig til at høre Lars Brygmanns personlige beretning om, hvordan det var at stå ansigt-til-ansigt med det øde og bidende kolde Grønland uden nogen form for kontakt til omverdenen.
Start en aftenen med en lækker tapastallerken som du kan nyde i den hyggelige Herregårdsstald inden foredraget. Tapastallerkenen serveres fra kl. 17.30.

[otw_shortcode_info_box border_style=”bordered”]Lars Brygman og krigsveteranerne på ekspedition i Grønland – Foredrag den 24. april kl. 19.30

 

Foredrag: Fordelspris for Jyske Vestkysten abonnenter kr. 185,- (+ 15,- gebyr)
Normalpris kr. 235,- (+ 15,- gebyr)
Foredrag inkl. tapas: Fordelspris for Jyske Vestkysten abonnenter kr. 345,- (+ 15,- gebyr)
Billet købes her.

[/otw_shortcode_info_box]