Nyheder

Borgermøde om Haderslev bymidte

Sammen med Realdania arbejder Haderslev Kommune lige nu på en strategisk udviklingsplan for Haderslev bymidte. Projektet hedder ’Bymidte i bevægelse’, og rigtig mange borgere er allerede kommet med input til fremtiden. Nu afholder Haderslev Kommune næste borgermøde den 12. december klokken 19-21.

I oktober 2018 inviterede Haderslev Kommune til det første borgermøde om ’Bymidte i bevægelse’ – et arbejde der skal munde ud i en strategisk udviklingsplan for Haderslev bymidte.
Rigtig mange borgere havde forinden svaret på et spørgeskema om Haderslev bymidte og der var også et flot fremmøde til selve borgermødet den 10. oktober 2018.
Nu inviterer Haderslev Kommune til det næste møde, hvor der blandt andet vil blive præsenteret et forslag til den fælles fortælling for Haderslev bymidte, der skal være bærende for fremtidens udvikling.
Igen er det arkitektfirmaet Hele Landet, der afvikler aftenens program. Med sig har de også forskellige forslag til afprøvninger og byeksperimenter, der skal diskuteres og prioriteres på mødet.
Mødet foregår onsdag den 12. december klokken 19-21 på Haderslevhus, Slotsgade 33, Haderslev.

Der er sidste frist for tilmelding mandag den 10. december 2018 på plan@haderslev.dk eller 74 34 22 10.