Nyheder

15 mand står klar til at hjælpe

Tekst og foto er leveret af Berg Advokater

Hos Berg Advokater er vi 15 engagerede medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig eller din virksomhed med enhver udfordring. Vi yder en grundig og effektiv juridisk rådgivning i øjenhøjde med vores klienter, og vi er altid på vore klienters side. Desuden er sund jysk fornuft et af vores vigtigste redskaber i arbejdet – uanset om det drejer sig om en skilsmisse, erhvervsrådgivning, konflikthåndtering, selskabsstiftelse, et konkursbo, inkasso eller noget helt fjerde.

Berg Advokater har haft hovedsæde i Vojens siden 1983 og vi har i dag kontorer i Vojens, Rødding og Haderslev. Vi er syv advokater og otte sekretærer, der alle sammen brænder for at yde en professionel rådgivning, der er til at forstå.

Vi rådgiver både erhvervsvirksomheder, private klienter samt offentlige institutioner og organisationer om alle juridiske spørgsmål og aspekter. Vores veluddannede sekretærer er desuden selvstændige sagsbehandlere.

Vi har altid støttet Vojens Høtte, fordi vi ved, at et aktivt foreningsliv skaber en god by med en solid sammenhængskraft. Det er også derfor, at vi engagerer os i lokalsamfundet omkring Vojens og støtter de lokale kræfter i byen.

Vi ses til Høtte 2018!