Haderslev

Vollstedt har ‘Danmarks bedste snackpølse’

Foodexpo-messen i MCH Messecenter Herning, dannede søndag rammen om konkurrencen ”Danmarks Bedste Snackpølse”, arrangeret af Danske Slagtermestre.

Omkring 60 lækre og sprøde snackpølser deltog i konkurrencen om at blive Danmarks Bedste Snackpølse. Pølserne er blevet bedømt ad 2 omgange. Første bedømmelse fandt sted den 28. januar 2018 i Odense, hvor et dommerpanel bestående af 6 fagdommere bedømte de indsendte produkter – og dommerne var her på en hård opgave, da det var et stærkt felt og rigtig mange spændende snackpølser. Ud af de 17 guldprodukter valgte dommerpanelet de 5 bedste snackpølser, som altså gik videre til søndagens finale.

 

[otw_shortcode_info_box border_style=”bordered”]De 5 finalister var:

 

– Mesterslagteren, Løgstør (Limfjordssnack)

– Slagter Lampe, Haderslev (Tapas Middelhavssalami)

– Pølsemageriet, Silkeborg (Chili snackpølse)

– Stoholm Slagter, Stoholm (Slagtersnoller)

– Slagter Vollstedt, Haderslev (Brunchpølse)[/otw_shortcode_info_box]

 

På Foodexpo-messen var det op til de besøgende at være smagsdommere og afgøre, hvilken snackpølse der skulle kåres til Danmarks bedste. Alle interesserede besøgende fik udleveret en stemmeseddel, hvor de – efter at have fået smagsprøver på de 5 finaleprodukter – kunne stemme på den snackpølse, som de syntes bedst om.

Konkurrencen blev et sandt tilløbsstykke, og rigtigt mange af de besøgende afgav deres stemme. Flertallet af stemmerne gik til Slagter Vollstedts brunchpølse, som ved det efterfølgende aftenarrangement kunne kåres som ”Danmarks Bedste Snackpølse”.

Til første bedømmelse deltog Slagter Vollstedt desuden med to andre snackpølser, der begge fik en flot sølvmedalje. I kategorien flæskesvær fik Vollstedts flæskesvær en fornem guldmedalje og i leverpostejskonkurrencen blev det til en sølvmedalje for kødkvægsleverpostejen. Desuden modtog Vollstedt en bronze- og en sølvmedalje for to spegepølser. Udover den flotte finaleplads i Danmarks Bedste Snackpølse havde Slagter Vollstedt også en finaleplads i Danmarks Bedste Grillpølse med sine Franske Fristelser og derudover blev det også til fornemme medaljer af guld til Vollstedts tre øvrige grillpølser.