Gram

Viser og varme supper i Gram

Spil Dansk Ugen, også kaldet Musiklivets Festuge, finder traditionen tro sted i uge 44 med arrangementer og koncerter i hele Danmark. Her samler musiklivet kræfterne og gør sig umage med at hylde, forny og viderebringe den danske musik. I den forbindelse arrangerer biblioteket i Gram, i samarbejde med Fritidscentret, mandag 28.oktober kl.17 en sangaften under ledelse af byens organist, Lasse Sørensen.
Til aftenens arrangement er den danske Højskolesangbog i centrum.

”Vi skal høre om historien bag sangbogen, sangene, komponisterne og de strømninger, der gennem tiden har præget fællesangen i Danmark – og så skal vi selvfølgelig synge nogle af alle de mange dejlige sange der findes i Højskolesangbogen”, siger Lasse Sørensen, der udover organisthvervet, er uddannet fra institut for musikvidenskab i Aarhus og tilmed aktiv udøvende professionel pianist, sanger og foredragsholder.
På en sådan aften med både foredrag og masser af fællessang, er der sørget for rygende varme supper til at smøre stemmebåndene samt hjemmebagt brød. Drikkevarer kan tilkøbes.
Spil Dansk Ugen byder på tusindvis af musikarrangementer over hele Danmark og i udlandet. Det eneste krav er, at musikken skal være skabt og produceret af danske musikere, komponister og sangskrivere. Der kan ellers synges på alle verdens sprog og spilles alle slags genrer.
Billetter kan købes via haderslevbibliotekerne.dk
Husk at bestille i god tid så vi undgår madspild.
Arrangeres i samarbejde med Gram Fritidscenter.