Haderslev

Unge navne på Kløften

K-phax
Ved årets festival kommer bandet, som blev forhindret i 2018, på Kløften.
Skullclub er ikke længere et ukendt navn på den danske rockscene, uden at gå på kompromis med den voldsomme stil som Skullclub er kendt og berygtet for.
Nu søsætter bandet deres længe ventede andet album om vil forarge de sarte sjæle. Siden bandet i 2015 sparkede døren ind på den danske rockscene med deres roste debutalbum ”Gamle Ar og Nye Tænder” har de spillet utallige roste koncerter rundt om i landet, og derigennem slået navnet Skullclub fast som et af tidens vildeste liveacts på den danske rockscene.
Det ventede opfølgningsalbum under navnet SMÆKHUGGER er nu klar til at give danskerne endnu en lussing. Så læn dig tilbage og lad for forarge når Skullclub med den nye album SMÆKHUGGER fortsætter med at plyndre og voldtage det danske rocklandskab.
Skullclub spiller fredag.

K-phax
K-Phax (aka. Keith Birongo) er en kun 20-årig rapper og producer, som er inspireret af rap fra Atlanta og 80’er punk. K-phax er tidligere vinder af KarriereKanonen på P3.
Den unge fremadstormende rapper har i løbet af det sidste år sat sig solidt på den danske hiphop scene med en rockstjerneattitude, der også har skabt genklang udenfor de danske grænser.
K-phax spiller torsdag

IAMJJ
Et af de nye navne på den danske scene er IAMJJ, som er synonym for en 24-årig københavnsk sanger og sangskriver, der fascinerer med sin dybe og markante stemme og en støvet, melankolsk og underspillet musik, der på én gang er baggrund for storytelling og klare sange.
IAMJJ spiller fredag

Lightwave Empire
Spleen United-frontmand, Bjarke Niemann, går fra den mørke sangskrivning til den lyse på debutalbummet Heart Of Noise med Lightwave Empire.
Bjarke Niemann, som er hovedarkitekten i Spleen United, har slukket maskinparken for en stund og nu gået tilbage til et mere klassiske setup i projektet Lightwave Empire, og det står helt tydeligt, at sangene på Heart Of Noise er langt mere personlige. Det er som om, at Bjarke har skrællet et lag kølig distance af sig og givet sig selv lov til at få det hele ud.
Lightwave Empire spiller lørdag.