Nyheder

Udvalg: Kom til kaffe og kage

Den 22. maj inviterer Landdistriktsudvalget til dialog om samarbejde, vilkår og muligheder for landdistrikterne i Haderslev Kommune. Alle er velkomne.
”Vi vil gerne i dialog med dem, der bor og arbejder i landdistrikterne. Både så vi kan understøtte det gode arbejde, de allerede gør, men også så vi får mulighed for at fortælle om nogle af de planer og ønsker vi har for fremtiden”, siger Bent Hjort Kloster, formand for Landdistriktsudvalget i Haderslev Kommune.
Den 22. maj kl. 19-22 har Landdistriktsudvalget inviteret til dialogmøde med landdistrikerne. Mødet holdes på Tørning Mølle.
Dialogen tager blandt andet udgangspunkt i den nye rapport og anbefalinger fra Regeringens ekspertpanel Udvalg for levedygtige landsbyer. I den er der 17 anbefalinger til, hvordan man kan fremme og styrke udviklingen i landdistrikterne.
”I landdistrikterne er der mange, der hver dag lægger masser af energi i at skabe nogle gode rammer – ikke kun for dem selv, men for hele lokalsamfundet. Der er dog også udfordringer ved at bo i et lokalsamfund, og her vil vi gerne med dialogmødet se, om vi kan få nogle gode idéer til, hvordan vi i fællesskab kan udvikle området”, siger Bent Hjort Kloster.
Landdistriktsudvalget er et nyt udvalg i Haderslev Kommune. Udvalget har brugt de første måneder af året på både at samle inspiration inden for og uden for kommunegrænsen.
”Vi ønsker, at dem der bor i landdistrikter føler sig hørt og inddraget, og derfor er dette dialogmøde også vigtigt. Vi er optaget af samarbejdet både mellem landdistrikterne og udvalget, men bestemt også af samarbejdet landsbyerne imellem. Vi håber, at mange tager imod invitationen og kommer med til mødet, så vi i fællesskab kan drøfte idéer og tanker om det gode liv på landet”, siger Bo Morthorst Rasmussen, næstformand i udvalget.
Alle er velkomne. Der vil på mødet blive serveret kaffe og kage og derfor er tilmelding nødvendig senest den 17. maj. Tilmelding kan ske på landdistrikter@haderslev.dk