Nyheder

Tre nye navne på Kløften

Kløften Festivallen har offentliggjort tre nye navne til næste års fesival

Jacob Dinesen
Med sit nye album “Found it” er Jacob Dinesen røger direkte ind på 1. pladsen på albumlisten. Så det er en særdeles aktuel og populær kunstner der står på scenen fredag aften.
De fleste musikelskere husker nok stadig 2017 som året hvor den kun 22 årige Jacob Dinesen voksede ud af ingenting og erobrede de danske spillesteder og hitlister med en kæmpe fanskare til følge. 100 koncerter blev det dengang til og ganske imponerende for en debuterende artist blev samtlige indendørs shows solgt ud. Siden har mange publikummer måtte se langt efter at opleve den unge Dinesen på landets lokale scener igen, da 2018 ”kun” bød på to stort anlagte arena shows i hhv. Jylland og København samt få festival shows sommeren over. Men i 2019 er Jacob og hans band igen ude på de danske festivaler.

Rasmus Walter
Den tidligere forsanger i rockbandet Grand Avenue, som han var med til at danne i 2001. Rasmus Walter udgav sit selvbetitlede debutalbum i april 2011, som har modtaget guld.
Rasmus Walter, står bag de sidste års store hits ”Dybt Vand”, ”Endeløst”, ”Verden I Stå”, og ”På En Dag Som I Dag”, “Løber” og ikke mindst “Ingemandsland” med Nik, fra Nik & Jay.
Rasmus har udgivet første udspil på engelsk. 1. singlen “Heart Of Stone” er ude, og allerede rundet over 2,5 millioner. afspilninger på SPOTIFY. Ny engelsk single forventes ude efterår 2018.

Bikstok
De tre lyrik ekvilibrister Pharfar, Blæs Bukki og Eaggerman har 10 år efter debut albummet “Over stok og sten” udgivet EP’en URANIUM, som blandt andet indeholder singlen 80’eren, som også har været “Ugens Uungåelige” på P3. Bikstok arbejder på ny musik, så der er nyt på vej.

[custom-related-posts title=”Andet om Kløften Festival” order_by=”title” order=”ASC” none_text=”None found”]